Zakelijke oplossingen voor kinderopvang en onderwijs

Baaslevert zakelijk afbeelding

Baaslevert is de zakelijke leverancier voor organisaties in de kinderopvang en onderwijs. Baaslevert is bekend met alle uitdagingen in de kinderopvang en onderwijs. Personeelstekorten, nieuwe regelgeving, veel verschillende locaties, en ga zo maar door. Als bewuste leverancier zorgt Baaslevert voor een duurzaam geselecteerd assortiment, inzicht en overzicht op inkoopgebied en technische ondersteuning. Organisaties bestellen zakelijk bij Baaslevert voor:

 • Een gepersonaliseerd aanbod en bestelomgeving
 • Gemak van bestelling
 • Achteraf betalen op factuur
 • Technische ondersteuning
 • Volledig Bestel- en financieel overzicht op managementniveau
 • OCI-koppeling
  Let op: Baaslevert kan zowel onze webshop koppelen aan uw OCI omgeving als technische ondersteuning bieden om uw software gereed te maken voor een OCI-koppeling.

Alleen voor Kinderopvang- en Onderwijsorganisaties
Let op: Onze zakelijke service is uitsluitend voor kinderopvang en onderwijsorganisaties. Heeft u een Kinderopvangorganisatie vanaf 6 vestigingen, of een onderwijsorganisatie vanaf 8 vestigingen, dan komt u in aanmerking voor een zakelijk account. Bij uitzondering kan ook uw zorgorganisatie (jeugdzorg, zorgboerderij, zorginstelling) in aanmerking komen, neem daarvoor contact op met de klantenservice.

Baaslevert zakelijk helpt je verder

Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Baaslevert voor professionals te bespreken.
Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij je binnen één werkdag terug.

Loading...

 

Zakelijke oplossingen voor kinderopvang en onderwijs

Baaslevert.nl is de bewuste leverancier voor kinderopvang en onderwijs. Als leverancier denken wij dan ook graag mee met de kinderopvang en onderwijs en de vraagstukken van onze klanten. Onderstaand een overzicht van reeds bestaande zakelijke oplossingen. Staat uw vraag of gewenste oplossing er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken hoe we u verder kunnen helpen.

Enkele zakelijke oplossingen:

Betalen op factuur Overzicht op managementniveau Webshop op maat OCI Koppeling

Achteraf betalen op factuur

Bij baaslevert. is het mogelijk om als zakelijke klant bestellingen op rekening te plaatsen en achteraf te betalen. In veel gevallen kiezen wij ervoor om een kredietcheck te doen. Je kunt bij ons op rekening bestellen wanneer je minimaal 1 jaar bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Voor de facturatie hanteren wij dan ook de mogelijkheid om een alternatief factuuradres en factuur e-mailadres op te geven. Zo verloopt de administratie ook zonder teveel gedoe. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact (0598 – 201 506) met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Bestel- en financieeloverzicht op managementniveau

Besteld uw organisatie centraal vanuit het management, of decentraal via bijvoorbeeld locatiemanagers? Voor elke vorm heeft Baaslevert een passende oplossing. Bij bestelling op locatieniveau bieden wij inzicht en overzicht voor het management, zowel met een OCI koppeling als via onze eigen software. Mocht de bestellingen centraal worden geplaatst, Zorgen wij voor inzicht en specificatie van levering voor de locaties.

Een gepersonaliseerd aanbod en bestelomgeving

Baaslevert maakt een gepersonaliseerde omgeving voor u aan. Hierbij kunt u een eigen assortiment samenstellen op categorie en subcategorie niveau. Met deze selectie kunt u op managementniveau grenzen bepalen wat wel en niet aangeboden kan worden. Baaslevert heeft al een gespecificeerd assortiment met kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal voor kinderopvang en onderwijs, maar wij begrijpen ook dat niet alles binnen uw visie past. Baaslevert heeft een breed aanbod aan verzorgingsmaterialen, creatieve materialen, spel & ontwikkelingsmaterialen, buitenmaterialen en meubilair voor Kinderopvang en onderwijs.

Waarom een OCI-koppeling?

Steeds meer organisaties gebruiken een OCI-koppeling, ook in de kinderopvang en onderwijs. Zeker omdat organisaties vaak meerdere locaties hebben en toch overzicht willen houden. De voordelen van een OCI-koppeling zijn:

 • Inzicht en overzicht in bestellingen op managementniveau
 • Duidelijke kaders op inkoopniveau voor de locaties
 • Een duidelijke leveranciersselectie passend bij de wensen en visie van de organisatie
 • Financieel overzicht
 • Gemak van bestelling

OCI en cXML PunchOut koppeling

Baaslevert.nl heeft de mogelijkheid voor het eenvoudig en snel koppelen met alle inkoopsystemen. Deze koppeling wordt gelegd middels OCI en cXML PunchOut.

Via PunchOut methodes kunnen bedrijven hun medewerkers vanuit hun ERP of inkooppakket in laten loggen in de webshop van een leverancier. Het ERP pakket stuurt informatie mee waardoor de medewerker automatisch wordt ingelogd in de webshop. Zodra de medewerker is ingelogd kan deze zoals gebruikelijk zijn winkelmandje vullen in de webshop. Zodra dit process klaar is wordt de inhoud niet direct afgerekend, maar teruggestuurd naar het inkooppakket. (Er is dus nog geen order geplaatst!)

In het inkooppakket vindt eerst de nodige goedkeuring plaats, zodra alle goedkeuring is gegeven stuurt het ERP pakket automatisch een orderbevestiging naar de leverancier, die vervolgens over kan gaan tot levering. Digitale facturen worden in het ERP pakket deze vaak automatisch gekoppeld  met de inkooporder (o.b.v. het ID van de order).

Koppelen met een ERP of inkooppakket

Baaslevert.nl kan de producten aanbieden via uw inkooppakket of ERP. Baaslevert.nl kan koppelen met alle grote inkoooppakketen en procurement systemen. Onderstaand een kleine selectie van systemen:

 • ProActive
 • Exact
 • Afas
 • TBlox
 • ProQuro
 • InConto
 • ProActis
 • Bas Ware
 • Axxerion
 • Coupa
 • Nego Metrix

Deze lijst is niet volledig, en als u een OCI koppeling wilt opzetten met een inkoopsysteem dat hier niet tussen staat is dat mogelijk.

Wil je meer vrijblijvende informatie?

Samen kijken naar de zakelijke oplossingen voor kinderopvang en onderwijs?
Neem contact met ons op en wij kijken graag naar uw wensen.

Naar contactpagina