Over Baaslevert

Baaslevert is de bewuste leverancier voor kinderopvang en onderwijs. Wij leveren verzorgingsproducten, meubels, buitenmaterialen, creatieve materialen en spel & ontwikkelingsmaterialen aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO’s en basisscholen. Als duurzame leverancier zijn wij continue ons aanbod aan het ontwikkelen, en adviseren we organisaties in de kinderopvang en basisonderwijs om bewust in te kopen.

Samen voor onze toekomst
Onze bewuste visie vertalen we naar onze producten door constant de simpele vraag te stellen: Is dit het beste product voor zowel de kinderen als hun omgeving. Deze vraag stellen we niet alleen voor onze producten, maar in alles wat we doen en de keuzes die we maken. Door middel van de natuurlijke producten, persoonlijke service, constante ontwikkeling en samenwerking willen wij gezamenlijk de branches van kinderopvang en basisonderwijs verbeteren en verduurzamen. Jullie zorgen voor een onbezorgde toekomst voor onze jongste generatie, wij zorgen voor de beste producten en service: Samen voor onze toekomst.

Werken bij Baaslevert

Vacature Klantenservice Medewerker

Bij Baaslevert. zijn we toegewijd aan het ondersteunen van de kinderopvangsector door hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en empathische Klantenservice Medewerker om ons team te versterken. Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze
klanten en speel je een cruciale rol in het verstrekken van informatie, het oplossen van problemen en het verzekeren van een uitstekende klantbeleving.

Bekijk de volledige vacature [pdf]

(Stagiair(e)) Productfotograaf / Videograaf

Goede content op een website is voor ons belangrijk. Als productfotograaf / videograaf maak jij unieke foto’s/video’s van onze producten en ontgaat jou geen enkele detail van het product. Jij weet de producten zo vast te leggen dat de consument precies weet wat hij of zij koopt en dat jouw sfeerbeeld de consument doet verleiden om tot een aankoop over te gaan. Voor jou is het dan ook een uitdaging om van elk product weer het perfecte sfeerbeeld/video te creëren. Je bekijkt elke foto/video kritisch en bewerkt ze zo nodig voor de finishing touch bij in Photoshop.

Bekijk de volledige vacature [pdf]

Stagiair(e) Logistiek / Vestigingsmanager groothandel

Als stagiair(e) maak je kennis met alle werkzaamheden op de vestiging en word je opgeleid tot een vakbekwame vestigingsmanager groothandel. Je begint met het leren kennen van ons assortiment door binnenkomende vracht uit te pakken. Hierna moeten de binnengekomen artikelen gecodeerd worden en in de schappen worden ingeruimd. Daarnaast leer je de werkzaamheden rondom orderinvoer goed beheersen en word je opgeleid om klanten te woord te staan.

Bekijk de volledige vacature [pdf]

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Als online marketing en communicatie stagiair ondersteun jij de marketing en communicatie afdeling bij het onder de aandacht brengen van onze producten en diensten. Dit doen wij via de beschikbare marketingkanalen; SEA, SEO, e-mail marketing, social media, etc. Maar er is ook veel ruimte voor eigen inbreng (graag zelfs!). Bedenk jij een nieuwe strategie of ontdek jij hoe en waar wij onze doelgroep nog beter kunnen bereiken?

Bekijk de volledige vacature [pdf]

Staat jouw vacature er niet tussen, maar heb je wel interesse om bij ons te werken?

Stuur een open sollicitatie met CV en motivatie en laat ons weten waarom jij graag ons team komt versterken.

Stuur open sollicitatie