Reviews

Ervaringen van onze klanten: Ontdek wat ze zeggen over Baaslevert

Bij Baaslevert hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Lees hieronder enkele recensies en ervaringen van kinderdagverblijven, basisscholen en andere organisaties die met Baaslevert samenwerken. Ontdek waarom ze voor ons kiezen en hoe onze producten en service een waardevolle bijdrage leveren aan hun kinderopvang- en onderwijsomgeving.

We zijn trots op de positieve feedback en streven ernaar om continu de beste producten en diensten te leveren.

Alleen een 5-sterren review is goed genoeg!

Bij Baaslevert is klanttevredenheid meer dan een doel – het is onze missie. Elk klantcontact is een kans om een buitengewone ervaring te bieden. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om jou de allerbeste service te verlenen, elke keer weer.

Waarom kiezen voor Baaslevert?

Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Bij Baaslevert denken wij mee, geven wij eerlijk advies en kan je met vol vertrouwen bestellen!

Een belofte van uitmuntendheid

Onze belofte aan jou is niet alleen kwaliteit, maar een ervaring die je verwachtingen overtreft. We zijn hier om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Baaslevert is jouw betrouwbare partner voor kwaliteit én service.

Laat je stem horen

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We streven naar voortdurende verbetering en jouw mening helpt ons daarbij. Deel je ervaring en ontdek waarom Baaslevert de voorkeurskeuze is voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en service.

Klik hier om je ervaring te delen en hoe wij onze missie tot een 5 sterrenreview kunnen volbrengen!

Wat klanten zeggen over Baaslevert

9.6/10 198 beoordelingen
5/5
""

15-07-2024
Anouska Otten aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

11-07-2024
ED MARKUS aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Mooi stevig materiaal.
Goede service.
Snelle levering.
Altijd gelijk antwoord via de mail.
Vriendelijk personeel."

10-07-2024
Kinderopvang Boefje

Webshop Trustmark
5/5
""

09-07-2024
Aw Hofs aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd en van goeie kwaliteit "

04-07-2024
Sanne Lambregts aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We bestellen al een aantal jaar bij Baaslevert en ze hebben goede service. Ook qua prijs kwaliteit verhouding. De leveringen zijn ook goed geregeld.
Je wordt na levering nog gebeld of alles naar tevredenheid is geleverd en of er nog hulp nodig is. Dit zie je niet bij veel bedrijven die deze service aanbieden."

25-06-2024
Kinderdagverblijf Het Vosje

Webshop Trustmark
5/5
""

23-06-2024
Sara Choukri aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"hele goede service, er wordt altijd mee gedacht als de levertijd wat langer is. Wij krijgen altijd alles heel netjes verpakt binnen en het ziet er heel goed uit. De kinderen op het kinderdagverblijf vinden het speelgoed en de accessoires altijd helemaal fantastisch en spelen er elke dag mee! zeker erg tevreden over Baaslevert"

17-06-2024
Kinderdagverblijf Silvester

Webshop Trustmark
5/5
""

17-06-2024
KomKids Kinderopvang BV

Webshop Trustmark
5/5
""

14-06-2024
Benigna Van Damme aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Super snel, duidelijk en je kunt je bestelling meteen volgen. "

10-06-2024
Monica Stoltenborg aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snel contact en antwoord gekregen op mijn vraag. Mooie set en de rest van de bestelling zal binnen een week geleverd worden. Luxe speelkeuken 5-delig :)"

27-05-2024
Hilda Lok aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

25-05-2024
Maria Beekhuis aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

21-05-2024
KO Dikkie & Dik aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"defecte spiegel werd direct vervangen, top!!!!
"

15-05-2024
Jolanda Taal aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Niet alleen mooi maar heel degelijke kwaliteit. Wij zijn heel tevreden ! Erg vriendelijke service!"

14-05-2024
Kinderspel VOF

Webshop Trustmark
5/5
""

14-05-2024
Kinderopvang Rivierenland Dagopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Mooie producten, "

14-05-2024
Petra Meddeler aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Fijne producten en netjes bezorgd."

13-05-2024
Arie Janssen

Webshop Trustmark
4/5
"Duidelijke informatievoorziening, punctuele levering. Prima spul ter verbetering.. verstuurd doos in doos.. en "

06-05-2024
MR aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede lijm, levering is prima"

06-05-2024
Bert aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Voor mijn gastouderopvang een hoge box en stapelledikant + accessoires besteld. ik ben fijn geholpen tijdens het bestellen, over de levertijd en het leveren zelf word je goed op de hoogte gehouden en het plaatsen ging zeer professioneel. "

30-04-2024
Het Kevertje Gastouderopvang

Webshop Trustmark
5/5
"Goede snelle service, klantvriendelijk en denken met je mee."

30-04-2024
Happy Kids aankoop geverifieerd.

5/5
"Toffe artikelen van kwaliteit en correct geleverd."

21-04-2024
Annelies Loos aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service , van te voren werd ik gebeld en hebben duidelijke afspraken gemaakt omtrent de bezorgdag. "

19-04-2024
Blijfgroep

Webshop Trustmark
5/5
""

18-04-2024
Kinderopvang Friesland

Webshop Trustmark
5/5
""

13-04-2024
Romy van Kessel aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

13-04-2024
Marian Hanse aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Duidelijke foto's van de producten en een goede zoekmachine. Ook kwam het pakket snel en netjes aan. "

12-04-2024
Jessica Kinket - van der Hurk aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"snelle en correcte levering"

08-04-2024
marjon aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Heel veel keuze en snelle levering!!!"

05-04-2024
Bermal Yildirim aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"prima service "

29-03-2024
Bianca Knipscheer aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

25-03-2024
crediteuren administratie aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

22-03-2024
E.M Amsterdam aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We hadden een tafelset besteld, deze werd snel geleverd alleen niet compleet. Contact was heel goed en zij hielden ons goed op de hoogte wanneer het overige geleverd werd. Wij zijn heel tevreden over de service en kwaliteit!"

18-03-2024
Kinderdagverblijf de Kinderboom aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Heel mooi en compleet set!"

16-03-2024
Cindy De la Rivière aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

11-03-2024
Marcole Kraaijeveld aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"zeer snelle service"

11-03-2024
Claudia aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
3/5
"Mijn product kon niet worden geleverd, terwijl het wel op de website staat. Helaas een alternatief product moeten afnemen, welke ook in orde is, maar niet zoals we in eerste instantie hadden willen hebben."

11-03-2024
Nicole DAuss aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

08-03-2024
Harriët van Sprang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Voor ons was het bedrijf nieuw en we hebben kunststoflerenbanken en houten tafels besteld. De communicatie en bestelling is prima verlopen. De banken en tafels zijn keurig geleverd conform de afspraken. Bij levering bleek dat we een onjuiste kleur hadden besteld en vervolgens is dit geweldig opgelost. Voor ons is het belangrijk dat een bedrijf met onze school meedenkt in oplossingen. Wij hebben Baaslevert ervaren als een klantgericht, oplossingsgericht, meedenkend en communicatief bedrijf. Ze zijn zeer goed bereikbaar en leveren kwaliteitsproducten."

06-03-2024
Basisschool Willibrord

Webshop Trustmark
5/5
"We zijn erg tevreden over de speelhuisjes. Goede service!"

05-03-2024
Wasko Kwetternest

Webshop Trustmark
2/5
"Helaas heeft het heel lang geduurd voordat mijn bestelling er is (hopelijk arriveert deze vandaag of morgen). Ik ben hier niet over geïnformeerd, pas na zelf actief navragen "

04-03-2024
Simone van Strien aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Een gedegen prijs. 160 gram was niet op korte termijn leverbaar; daar genoegen genomen met 120 gram."

19-02-2024
H aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Heldere communicatie, snel geleverd en maakt de verwachtingen helemaal waar."

11-02-2024
Monique Zegveld aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle nette levering, regelmatig contact over nazendingen.
"

05-02-2024
Peuteropvang de Speelboom

Webshop Trustmark
5/5
"Tot op heden zijn alle materialen die ik besteld heb van uitstekende kwaliteit, is de chat op de website goed bezet voor informatie en verloopt de rest van de verzending zoals je wilt verwachten van een webshop. "

31-01-2024
Esther aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Voor onze kinderopvang locaties bestellen we regelmatig bij BaasLevert. Ze leveren goede producten en hebben een uitstekende service!"

30-01-2024
Elise Brons aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Fijn dat er milieuvriendelijke eieren zijn. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden"

25-01-2024
Wilma de Ru aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

23-01-2024
Kanteel Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
""

22-01-2024
Tiny Dijk aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

22-01-2024
Peuterspeelzaal villa kaketoe

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en goed contact bij vragen "

20-01-2024
R. Huijbers aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Super mooi keukentje! De kinderen vinden het geweldig."

19-01-2024
De kikkerpoel

Webshop Trustmark
5/5
"Hele fijne leverancier voor onze kinderopvanglocaties. Het contact verloopt zeer soepel en snel! Goed bereikbaar en komt afspraken na. Aanrader."

18-01-2024
Kinderopvang

Webshop Trustmark
4/5
"2 duo bedjes"

18-01-2024
Lieke aankoop geverifieerd.

5/5
"Fijne communicatie en vlotte levering"

15-01-2024
Tiko Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd en kwaliteit "

14-01-2024
Najat aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

13-01-2024
Janske Lambregts aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We hebben een prachtig product gekocht. Mooie kwaliteit en goed in elkaar te zetten. Goeie afleveiirng. op tijd ook"

09-01-2024
julia wennekes aankoop geverifieerd.

5/5
"Ik heb erg prettig contact gehad en er zijn veel verschillende spullen te bestellen."

08-01-2024
iris aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Op zoek naar een goede kinderopvang totaalleverancier voor nieuw meubilair kwamen wij bij BaasLevert terecht. Goed advies wanneer je duidelijk bent wat je wenst. Met goed advies van de medewerkers een mooie meubel bestelling gedaan. De service is echt top! Wij mochten, omdat we eerder starten dan de meubels geleverd worden, een mooie eettafel met bank lenen voor de time being. Dat is super super fijn. De kindjes eten er sinds vandaag héél lekker aan. Knutselen is ook een feest. En de leidsters zitten ook fijn op hun nieuwe leidster stoelen. Al met al een fijne club om mee samen te werken. "

08-01-2024
Kinderopvang Keiki Holo Holo aankoop geverifieerd.

5/5
""

07-01-2024
Nina aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

02-01-2024
Het Elfenbankje

Webshop Trustmark
4/5
"Nadat het geleverde speelgoed gebreken vertoonde werd er actief gehandeld. Na overleg kregen we het defecte artikel opnieuw aangeleverd. Vervolgend werd er navraag gedaan of het was aangekomen."

20-12-2023
anoniem

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd, netjes verpakt. En de prijs is niet te hoog."

19-12-2023
Debby van Heyningen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

18-12-2023
tom aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We hadden het verkeerde artikel besteld. Netjes en duidelijk via de mail geholpen waarop snel is gehandeld en het artikel retour verstuurd is en het juiste artikel geleverd is! Via de mail ook nog netjes de navraag gedaan of het binnen was. Fijne communicatie met ze! "

18-12-2023
Britta

Webshop Trustmark
5/5
"leuk speelgoed"

18-12-2023
Soumaya Bouta aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed bereikbaar, duidelijke communicatie. De producten zijn goed."

18-12-2023
L.E. Jochemsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed!"

15-12-2023
Kinderwoud Sneek

Webshop Trustmark
5/5
"Fijn geleverd! Rustig op de groep geïnstalleerd."

15-12-2023
Kinderwoud wommels

5/5
""

14-12-2023
Henry Verploegen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed product en snel geleverd!"

14-12-2023
F. Trade aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

14-12-2023
Maria Levanian aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

08-12-2023
Andrea aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

07-12-2023
Kindcentrum Het zonnetje

Webshop Trustmark
5/5
"VLot geregeld en snel geleverd!"

06-12-2023
Jeanette R aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede communicatie en snelle levering. Goede kwaliteit materialen."

05-12-2023
Mirella Rietdijk aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Prima prijs en snelle levering!"

04-12-2023
Paul de Vries aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service, fijne en snelle reactie en een snelle en persoonlijke afhandeling van een klacht. "

04-12-2023
LPS Sint Anthonius

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd en mooie kwaliteit "

04-12-2023
Peutergroep Velduil

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd. Product zoals beschreven."

03-12-2023
Debbie aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

30-11-2023
Dorien Springer aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"probleem razendsnel opgelost!"

28-11-2023
miniKeet

Webshop Trustmark
5/5
"Fijne gedachte dat de producten van Baaslevert kwaliteit hebben en duurzaam zijn."

28-11-2023
Marjan

Webshop Trustmark
5/5
""

25-11-2023
SDK Kinderopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"fijne eravring, netje geholpen. wel veel artikelen niet op voorraad en onbekende levertijden"

22-11-2023
Kinderopvang Op ‘t Bergske

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, alles netjes geregeld."

21-11-2023
Leni Kuijpers aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vlot geleverd, prachtige producten!"

21-11-2023
Gezondheidscentrum HoogeHeide

Webshop Trustmark
5/5
"Heerlijke prijzen en vlotte uitlevering! "

20-11-2023
Sandra Veehof aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"snelle levering!"

20-11-2023
mika aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

20-11-2023
Mireyma Richardson aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Mooie producten die een echte aanvulling zijn voor de bso. Het emotieboek hebben we gelijk in gebruik genomen en zijn we enorm blij mee. "

17-11-2023
Sabine aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Overzichtelijke website met een ruim assortiment aan correcte prijzen. Mijn bestellen had 1 dagje vertraging en daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Een aanrader!"

16-11-2023
Katrien Peeters aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, mooie produkten!!"

16-11-2023
Anja Bousché - Broeke aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vriendelijk, leuke prijzen, artikel was niet leverbaar en vervanging gezocht, echt top!"

16-11-2023
Wierenga

Webshop Trustmark
4/5
"Fijne stoelen, snel geleverd. "

15-11-2023
Topkids Noorderplassen

Webshop Trustmark
5/5
""

15-11-2023
Dreumesgroep Villa Zuideinde aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

14-11-2023
Lucie Harmsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark