Reviews

Ervaringen van onze klanten: Ontdek wat ze zeggen over Baaslevert

Bij Baaslevert hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Lees hieronder enkele recensies en ervaringen van kinderdagverblijven, basisscholen en andere organisaties die met Baaslevert samenwerken. Ontdek waarom ze voor ons kiezen en hoe onze producten en service een waardevolle bijdrage leveren aan hun kinderopvang- en onderwijsomgeving.

We zijn trots op de positieve feedback en streven ernaar om continu de beste producten en diensten te leveren.

Alleen een 5-sterren review is goed genoeg!

Bij Baaslevert is klanttevredenheid meer dan een doel – het is onze missie. Elk klantcontact is een kans om een buitengewone ervaring te bieden. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om jou de allerbeste service te verlenen, elke keer weer.

Waarom kiezen voor Baaslevert?

Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Bij Baaslevert denken wij mee, geven wij eerlijk advies en kan je met vol vertrouwen bestellen!

Een belofte van uitmuntendheid

Onze belofte aan jou is niet alleen kwaliteit, maar een ervaring die je verwachtingen overtreft. We zijn hier om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Baaslevert is jouw betrouwbare partner voor kwaliteit én service.

Laat je stem horen

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We streven naar voortdurende verbetering en jouw mening helpt ons daarbij. Deel je ervaring en ontdek waarom Baaslevert de voorkeurskeuze is voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en service.

Klik hier om je ervaring te delen en hoe wij onze missie tot een 5 sterrenreview kunnen volbrengen!

Wat klanten zeggen over Baaslevert

9.6/10 153 beoordelingen
5/5
"Snelle nette levering, regelmatig contact over nazendingen.
"

05-02-2024
Peuteropvang de Speelboom

Webshop Trustmark
5/5
"Tot op heden zijn alle materialen die ik besteld heb van uitstekende kwaliteit, is de chat op de website goed bezet voor informatie en verloopt de rest van de verzending zoals je wilt verwachten van een webshop. "

31-01-2024
Esther aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Voor onze kinderopvang locaties bestellen we regelmatig bij BaasLevert. Ze leveren goede producten en hebben een uitstekende service!"

30-01-2024
Elise Brons aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Fijn dat er milieuvriendelijke eieren zijn. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden"

25-01-2024
Wilma de Ru aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

23-01-2024
Kanteel Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
""

22-01-2024
Tiny Dijk aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

22-01-2024
Peuterspeelzaal villa kaketoe

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en goed contact bij vragen "

20-01-2024
R. Huijbers aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Super mooi keukentje! De kinderen vinden het geweldig."

19-01-2024
De kikkerpoel

Webshop Trustmark
5/5
"Hele fijne leverancier voor onze kinderopvanglocaties. Het contact verloopt zeer soepel en snel! Goed bereikbaar en komt afspraken na. Aanrader."

18-01-2024
Kinderopvang

Webshop Trustmark
4/5
"2 duo bedjes"

18-01-2024
Lieke aankoop geverifieerd.

5/5
"Fijne communicatie en vlotte levering"

15-01-2024
Tiko Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd en kwaliteit "

14-01-2024
Najat aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

13-01-2024
Janske Lambregts aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We hebben een prachtig product gekocht. Mooie kwaliteit en goed in elkaar te zetten. Goeie afleveiirng. op tijd ook"

09-01-2024
julia wennekes aankoop geverifieerd.

5/5
"Ik heb erg prettig contact gehad en er zijn veel verschillende spullen te bestellen."

08-01-2024
iris aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Op zoek naar een goede kinderopvang totaalleverancier voor nieuw meubilair kwamen wij bij BaasLevert terecht. Goed advies wanneer je duidelijk bent wat je wenst. Met goed advies van de medewerkers een mooie meubel bestelling gedaan. De service is echt top! Wij mochten, omdat we eerder starten dan de meubels geleverd worden, een mooie eettafel met bank lenen voor de time being. Dat is super super fijn. De kindjes eten er sinds vandaag héél lekker aan. Knutselen is ook een feest. En de leidsters zitten ook fijn op hun nieuwe leidster stoelen. Al met al een fijne club om mee samen te werken. "

08-01-2024
Kinderopvang Keiki Holo Holo aankoop geverifieerd.

5/5
""

07-01-2024
Nina aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

02-01-2024
Het Elfenbankje

Webshop Trustmark
4/5
"Nadat het geleverde speelgoed gebreken vertoonde werd er actief gehandeld. Na overleg kregen we het defecte artikel opnieuw aangeleverd. Vervolgend werd er navraag gedaan of het was aangekomen."

20-12-2023
anoniem

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd, netjes verpakt. En de prijs is niet te hoog."

19-12-2023
Debby van Heyningen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

18-12-2023
tom aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"We hadden het verkeerde artikel besteld. Netjes en duidelijk via de mail geholpen waarop snel is gehandeld en het artikel retour verstuurd is en het juiste artikel geleverd is! Via de mail ook nog netjes de navraag gedaan of het binnen was. Fijne communicatie met ze! "

18-12-2023
Britta

Webshop Trustmark
5/5
"leuk speelgoed"

18-12-2023
Soumaya Bouta aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed bereikbaar, duidelijke communicatie. De producten zijn goed."

18-12-2023
L.E. Jochemsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed!"

15-12-2023
Kinderwoud Sneek

Webshop Trustmark
5/5
"Fijn geleverd! Rustig op de groep geïnstalleerd."

15-12-2023
Kinderwoud wommels

5/5
""

14-12-2023
Henry Verploegen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goed product en snel geleverd!"

14-12-2023
F. Trade aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

14-12-2023
Maria Levanian aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

08-12-2023
Andrea aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
""

07-12-2023
Kindcentrum Het zonnetje

Webshop Trustmark
5/5
"VLot geregeld en snel geleverd!"

06-12-2023
Jeanette R aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede communicatie en snelle levering. Goede kwaliteit materialen."

05-12-2023
Mirella Rietdijk aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Prima prijs en snelle levering!"

04-12-2023
Paul de Vries aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service, fijne en snelle reactie en een snelle en persoonlijke afhandeling van een klacht. "

04-12-2023
LPS Sint Anthonius

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd en mooie kwaliteit "

04-12-2023
Peutergroep Velduil

Webshop Trustmark
5/5
"Snel geleverd. Product zoals beschreven."

03-12-2023
Debbie aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

30-11-2023
Dorien Springer aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"probleem razendsnel opgelost!"

28-11-2023
miniKeet

Webshop Trustmark
5/5
"Fijne gedachte dat de producten van Baaslevert kwaliteit hebben en duurzaam zijn."

28-11-2023
Marjan

Webshop Trustmark
5/5
""

25-11-2023
SDK Kinderopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"fijne eravring, netje geholpen. wel veel artikelen niet op voorraad en onbekende levertijden"

22-11-2023
Kinderopvang Op ‘t Bergske

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, alles netjes geregeld."

21-11-2023
Leni Kuijpers aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vlot geleverd, prachtige producten!"

21-11-2023
Gezondheidscentrum HoogeHeide

Webshop Trustmark
5/5
"Heerlijke prijzen en vlotte uitlevering! "

20-11-2023
Sandra Veehof aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"snelle levering!"

20-11-2023
mika aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

20-11-2023
Mireyma Richardson aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Mooie producten die een echte aanvulling zijn voor de bso. Het emotieboek hebben we gelijk in gebruik genomen en zijn we enorm blij mee. "

17-11-2023
Sabine aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Overzichtelijke website met een ruim assortiment aan correcte prijzen. Mijn bestellen had 1 dagje vertraging en daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Een aanrader!"

16-11-2023
Katrien Peeters aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, mooie produkten!!"

16-11-2023
Anja Bousché - Broeke aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Vriendelijk, leuke prijzen, artikel was niet leverbaar en vervanging gezocht, echt top!"

16-11-2023
Wierenga

Webshop Trustmark
4/5
"Fijne stoelen, snel geleverd. "

15-11-2023
Topkids Noorderplassen

Webshop Trustmark
5/5
""

15-11-2023
Dreumesgroep Villa Zuideinde aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

14-11-2023
Lucie Harmsen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"fijn contact, snel reageren. snelle levering"

14-11-2023
SKA Kinderopvang aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle service!"

13-11-2023
Soraya

5/5
"Super snelle service!"

13-11-2023
Kinderopvang Ferwoude

5/5
"Snelle levering en mooie producten"

13-11-2023
Ina

5/5
"Ik ben heel blij dat ik deze site ontdekt heb, veel montessori en open speelgoed. Er wordt snel gereageerd en het wordt snel geleverd."

13-11-2023
Laura

Webshop Trustmark
5/5
"Prachtig speelgoed voor een redelijk prijs"

12-11-2023
Janine SIngels aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Hele fijne service. Denken met je mee in mogelijkheden. Laagdrempelig contact. Goede kwaliteit "

12-11-2023
Marjolijn van hout aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

10-11-2023
Bloesem Kinderopvang

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service en kwaliteit"

07-11-2023
Kinderopvang Morgen

Webshop Trustmark
5/5
"Korein is DOL op Baaslevert. Wat wordt er mooi geknutseld op onze BSO met jullie prachtige en fijne spullen. Top!!! "

07-11-2023
Korein

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering! Goede service"

07-11-2023
Kinderopvang Dikke Maatjes BV

Webshop Trustmark
5/5
""

07-11-2023
Betine Gerrits aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Overzichtelijk, snelle levering en goede service, onze vragen werden gelijk beantwoord!"

07-11-2023
Mootje

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle services"

06-11-2023
JD aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Zeer tevreden, prijzen en kwaliteitsverhouding zijn erg aangenaam. "

05-11-2023
Samia Abdellaoui aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

04-11-2023
Sibel Koc aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Breed assortiment, goede service, snelle levering!"

03-11-2023
Kinderopvang Natuurlijk Avontuurlijk

Webshop Trustmark
5/5
"Wat een goede service en zo een fijn contact. Er wordt goed geluisterd en meegedacht over je wensen en je word zo goed mogelijk geïnformeerd. Het is ook een snelle service wat het allemaal ook erg prettig maakt. Zeer tevreden klant dus vanaf onze kant. "

03-11-2023
Astrid KDV de Zandpoort Peuterpraat

Webshop Trustmark
5/5
""

03-11-2023
Nancy Deserno aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

03-11-2023
A. de Koning aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Bedankt voor de duidelijke overzichtelijke website, het blijft een feestje om elk jaar bij jullie onze cadeautjes voor 5 december in te kopen. Bedankt voor de snelle levering we hebben alles ruim op tijd binnen"

03-11-2023
Melanie

Webshop Trustmark
5/5
"Prima service, er miste onderdelen van het geleverde product. Dit is netjes en snel opgelost door de missende onderdelen via de leverancier snel als nog te leveren. Heel blij mee!"

02-11-2023
Mattijs aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

02-11-2023
Rovertjes

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering en groot assortiment "

02-11-2023
Carlijn

Webshop Trustmark
4/5
"Levering was heel.snel.
Klantenservice vriendelijk"

01-11-2023
KDV Possum

Webshop Trustmark
4/5
"snelle levering, makkelijk communicatie via whatsapp, moeiljik te bellen vanuit België omdat landcode niet aanwezig was. "

31-10-2023
Senel Senel aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"goede Service. Sneller geleverd dan verwacht!"

31-10-2023
Lorraine

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering. Artikelen netjes en zorgvuldig verpakt."

24-10-2023
S.Krijger

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering, bestelling was er al een paar dagen later!"

24-10-2023
Kc de Kameleon

Webshop Trustmark
5/5
""

23-10-2023
Stefan Bourgeois aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Behulpzaam en meedenkend. Goede service en vlotte verzending."

21-10-2023
Natalie aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
""

20-10-2023
Nick Cillessen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"Goede service...fijne degelijke producten. Onze BSOkids zijn er helemaal weg van"

19-10-2023
Ruth Kornegoor Kidsenter

Webshop Trustmark
3/5
"Het duurde erg lang voordat mijn bestelling geleverd werd. "

19-10-2023
Sandra Smit aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
5/5
"De service is top, snelle levering, en speelgoed is van top kwaliteit "

19-10-2023
Tineke Spoelstra van Berne-Opfang it Boefke

Webshop Trustmark
5/5
""

19-10-2023
KDV de Uitvinder

Webshop Trustmark
5/5
"Snelle levering!"

18-10-2023
Lieke

Webshop Trustmark
5/5
"Geweldige service en prima producten voor een goede prijs."

17-10-2023
kinderopvang Piep

Webshop Trustmark
5/5
""

16-10-2023
Aaltje Komen aankoop geverifieerd.

Webshop Trustmark
4/5
"Prima levering, alleen een deel van het pakket kwam in i.v.m. onvoldoende voorraad. Duurde niet zo lang voor de 2e levering dus was ik best tevreden. Overal een prima website! Duimen omhoog."

14-10-2023
Nervin

Webshop Trustmark
5/5
"Duidelijke website, goede service en zeer attente medewerkers"

11-10-2023
Kinderopvang Het Tuinhuis

Webshop Trustmark
5/5
"Super geplaatst"

11-10-2023
St. Jozef

Webshop Trustmark
4/5
"Goeie service! Snel in elkaar gemaakt."

11-10-2023
Tessa Halfman

Webshop Trustmark
5/5
"Vriendelijke hulp en snel in elkaar gezet. Super service!"

11-10-2023
Kindernet De Stadstuin

Webshop Trustmark
5/5
"We hebben bij BaasLevert een duoslaper voor het praktijklokaal besteld.
mooi bedje, fijne levering en goede communicatie."

11-10-2023
Koning Willem 1 College

Webshop Trustmark