Betaalmethoden

Bij Baaslevert. gebruiken wij verschillende betaalmethoden voor zowel zakelijke als particuliere klanten.
Bent u een particuliere klant, dan is het verplicht om gebruik te maken van Ideal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Zakelijke klanten mogen gebruik maken van Achteraf betalen (Betalen op factuur).

Zakelijk achteraf betalen (Betalen op factuur)

Bij Baaslevert geloven we in jouw vertrouwen. Daarom bieden we de mogelijkheid om eerst te ontvangen, te evalueren en vervolgens achteraf te betalen. Dit is niet alleen handig voor centrale facturatie bij jullie organisatie, maar het geeft je ook de nodige gemoedsrust. Ontdek deze vertrouwde optie nu en maak een zakelijk account aan.

IDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard (tot € 2.000,-)

Met uw Creditcard betaalt u snel en veilig online. De transactiekosten voor een Creditcard betaling bedragen 2,8% van de orderwaarde.

Bancontact / Mister Cash

De vertrouwde betaalmethode voor onze Belgische klanten. De transactiekosten voor een Bancontact / Mister Cash betaling bedragen 1,5% van de orderwaarde.

Klarna pay later (tot € 2.500)

Betaal veilig en snel online met Klarna Pay Later. De transactiekosten voor een Klarna Pay Later betaling bedragen 2,99% van de orderwaarde.