Onze Duurzame Visie

Baaslevert – De bewuste leverancier voor Kinderopvang en Onderwijs

Bij Baaslevert geloven we in de kracht van de vroege kinderjaren. Ons doel is om de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 6 jaar te verbeteren, verduurzamen en vooral leuker te maken. Dit doen we door samen te werken met partners en klanten, en continue te blijven innoveren. En voor ieder product stellen wij de vraag: Wat is de impact van dit product op de kinderen die het gebruiken, en op hun toekomst.

Missie

Onze missie gaat veel verder dan bijvoorbeeld meubels of speelgoed, we bieden duurzame en ontwikkelingsgerichte oplossingen die een liefde voor de natuur aanwakkeren en een eco-bewuste mentaliteit bevorderen. Hierdoor zullen we een blijvende positieve impact hebben op zowel de ontwikkeling van kinderen als onze planeet.

Onze Visie

Onze visie is helder en inspirerend. We willen een wereld zien waarin kinderen opgroeien in een omgeving die hen uitdaagt, prikkelt en ondersteunt. Een wereld waarin de ontwikkeling van een kind wordt aangedreven door nieuwsgierigheid, creativiteit en liefde voor de natuur. We willen niet alleen producten ontwikkelen en verkopen; we willen bijdragen aan een wereld die in balans is, waarin kinderen gedijen en onze planeet floreert.

Baaslevert. Plant Bomen Terug.

Baaslevert levert duurzame producten met een lage CO2 footprint, maar geeft de natuur daarnaast ook haar bomen terug. Bij iedere besteding van 250,00 planten wij een boom, om zo het gebruik van onze grondstoffen te compenseren.